Ieder kind verdient een geweldig sinterklaasfeest

 

Waarom krijgt iedereen uit mijn klas mooie cadeaus van Sinterklaas en ik niet? Ben ik niet lief geweest?

 

Misschien kun je dit jezelf moeilijk voorstellen, maar dit is precies wat een vader met waterige ogen mij vorig jaar vertelde tijdens het sinterklaasfeest dat JCI het Gooi had georganiseerd. Deze vader was, net als alle andere aanwezige ouders, zo ontzettend dankbaar voor de glimlach die we zijn kind konden bezorgen. Alle kinderen gingen naar huis met een lach van oor tot oor en een zak cadeaus die ze niet alleen konden dragen.

– Rodney Pikaar

Wat gaan we doen?

Op 30 november gaat Heelo in samenwerking met Stichting Leergeld en JCI het Gooi weer een onvergetelijk sinterklaasfeest organiseren voor 100 gezinnen die onder de armoedegrens leven. In samenspraak met partijen zoals de Voedselbank, de gemeente Hilversum en Stichting Youké nodigen wij 100 gezinnen uit om naar het sinterklaasfeest te komen en een geweldige zak cadeaus mee naar huis te nemen.

Tijdens het feest is Sinterklaas met zijn Pieten aanwezig en is er volop snoepgoed, drinken en hapjes. Naast de aanwezigheid van Sint en zijn Pieten zal er ook andere animatie voor de kinderen aanwezig zijn. Afgelopen jaar werden de kinderen vermaakt door Furry’s en konden de kinderen geschminkt worden.

Waar kan jij mee helpen?

Om voor 100 gezinnen een onvergetelijk sinterklaasfeest te organiseren en hen naar huis te sturen met een grote zak cadeaus is geld nodig. Wij hebben een berekening gemaakt van het benodigde bedrag en hebben hiermee ons streefdoel bepaald op € 10.000. Van dit bedrag zullen wij de cadeaus aanschaffen, logistiek regelen en inkopen doen voor het feest. Iedere bijdrage, hoe klein ook, draagt bij aan het bereiken van het streefdoel. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, kun je met enkele klikken direct helpen. Door op de knop hieronder te klikken kun jij een, door jou zelf te bepalen, bedrag overmaken. Het is eenmalig en je zit nergens aan vast! Zelfs een bijdrage van bijvoorbeeld maar € 5,- kan al een grote bijdrage leveren.


Maak jouw donatie over via Tikkie

De administratie voor dit project wordt gedaan door administratiekantoor EasyZZP, vandaar dat je deze naam kan tegen komen bij de betaling

Alles wat wij meer hebben opgehaald dan het streefbedrag gaat uiteraard ook naar de kinderen! Als wij voor de 100 gezinnen uit Het Gooi de sinterklaaszak vol hebben dragen wij ons steentje bij aan de kinderen van de SinterklaasBestaat actie in Amsterdam. Mocht er zelfs dan nog geld overblijven zullen wij dit bewaren om voor volgend jaar een vliegende start te maken! De teller hierboven wordt dagelijks handmatig bijgewerkt.

Waar kan jij nog meer mee helpen?

Hoewel het voor nu de grootste uitdaging is om voldoende geld bij elkaar te krijgen, zijn er uiteraard ook andere manieren hoe jij kunt helpen. Maak bijvoorbeeld een mooie post op social media en vraag jouw netwerk om ook te helpen.

Hieronder tref je nog een aantal mogelijkheden om jouw steentje bij te dragen:

  • Als vrijwilliger cadeaus kopen
  • Als vrijwilliger cadeaus inpakken
  • Als vrijwilliger helpen tijdens het feest
  • Cadeaus doneren (alleen nieuw)
  • Sponsoring vanuit bedrijven

Naast bovenstaande zaken staan wij natuurlijk open voor allerhande voorstellen. Via email kun je in contact komen en jouw idee of bijdrage kenbaar maken.