Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JCI Nederland – Dutch Academy

24 maart 2023 - 26 maart 2023

Beschrijving

De Dutch Academy is dé leiderschapstraining voor (aspirant) leden van JCI. Een training van vier dagen (weekend en een terugkomdag) die volledig is gericht op het ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten en teamdynamiek. Deze training is zowel zakelijk, privé als binnen JCI dagelijks te gebruiken!

Oud-deelnemers omschrijven de Dutch Academy als een onvergetelijke en leerzame training waar mooie ontmoetingen plaatsvinden en persoonlijke ontwikkeling een boost krijgt. Niet voor niets wordt deze academy al jaren beoordeeld met een gemiddelde van 8,5!

Meld je nu snel aan! Inschrijven kan tot en met 31 januari 2023 en er zijn in totaal maar 55 plekken beschikbaar.

Doordat JCI Nederland flink in haar leden investeert kunnen we je de Dutch Academy ver onder de kostprijs aanbieden. De ticketprijs op basis van een tweepersoonskamer bedraagt €569,-. Deze training heeft een commerciele waarde van €4.000,-.

Programma
Het Dutch Academy leiderschapsweekend van 24 t/m 26 maart 2023 en de terugkomdag op zaterdag 8 juli 2023 bevat verschillende onderdelen op het gebied van persoonlijk leiderschap en teamdynamiek, inclusief een geweldig outdoorprogramma.

Na de Dutch Academy heb je in een heel prettige maar zeker ook intense leeromgeving inzichten en ervaring opgedaan die jouw persoonlijk en teamleiderschap op een hoger niveau hebben gebracht. Dat doe je soms plenair met alle deelnemers, maar grotendeels in een veilige kleine groep van 8 tot 10 deelnemers onder leiding van je eigen teamcoach. Daarnaast heb je JCI beter leren kennen en heb je een sterk JCI netwerk opgebouwd

Gegevens

Begin:
24 maart 2023
Einde:
26 maart 2023