Wie zijn wij

JCI het Gooi is een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tussen de 25 en 40 jaar. Een vereniging met zo’n 15 leden. JCI het Gooi is een lokaal actieve kamer met ondernemende leden die wonen en/of werken in het Gooi! Onze leden hebben belangstelling voor zakelijke netwerken, persoonlijke & (inter)nationale contacten en willen zich daarnaast inzetten voor positieve veranderingen in de maatschappij.

Leden van JCI vertegenwoordigen verschillende beroepsgroepen en functies. Ze zijn zelfstandig of in loondienst, ze komen uit het bedrijfsleven of de non-profitsector. Bovendien zijn het stuk voor stuk ondernemende mensen, ieder binnen zijn of haar vakgebied.

JCI het Gooi maakt deel uit van JCI Nederland, dat op haar beurt weer is aangesloten bij JCI International.

Typerend voor onze groep is dat we zeer divers zijn en ook best uitgesproken. Iedereen heeft een andere kijk op zaken en dat maakt het zo interessant. We zijn een hechte groep met veel respect voor elkaar. Sommigen hebben naast de bijeenkomsten veel contact met elkaar, anderen weer minder. Dat is maar net hoe je er zelf in zit. We zijn er voor elkaar in goede tijden maar ook als het even tegenzit staat de groep voor je klaar.

Julia Aukes

Bartek Reinders

Niels Post

Joost Hilte

Marc van Kuilen

Laura Kienhorst

Paul Ehlert

jeroen-alma

Jeroen Alma