Lid worden

Lid zijn van JCI biedt je de gelegenheid jezelf te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden.

Er is van alles mogelijk. Zo kan je je inzetten voor mens en  maatschappij, je kan trainingen volgen, business netwerk meetings bijwonen of bijvoorbeeld deelnemen aan interessante congressen. Lokaal, nationaal en natuurlijk ook internationaal.

Daarnaast maak je vriendschappen voor het leven en krijg je de kans jezelf uit te dagen en je grenzen te verleggen.

Wat hebben we onze leden te bieden

Lid zijn van JCI het Gooi biedt je de gelegenheid jezelf te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden. Dit kan op lokaal niveau, maar ook op nationaal en internationaal niveau.

Je kan het zo spannend maken als je zelf wil. Om een paar voorbeelden te noemen van ″het heel gek maken″: tot onze wereldwijde oud-leden behoren mensen als Kofi Annan, Richard Nixon, Jacques Chirac en Bill Clinton. Dichter bij huis is Freddie Heineken een mooi voorbeeld. JCI is namelijk niet zo maar een organisatie.

Wij zijn gelieerd aan de Verenigde Naties en zetten ons wereldwijd in voor de VN Millenniumdoelstellingen.

JCI biedt ontwikkeling, netwerk en fun. Op persoonlijk, maatschappelijk en professioneel gebied. JCI biedt de mogelijkheid verschillende mensen te ontmoeten die allen gedreven zijn, met ambities op verschillende gebieden. Vaardigheden versterken we door traningen en workshops te volgen, elkaar te ontmoeten, aan te moedigen en te ondersteunen in een informele sfeer. Wij organiseren feesten en etentjes en initiëren nieuwe ideeën en projecten. Kortom een goede mogelijkheid naar elkaar te luisteren en van elkaar te leren.

Wat verwachten we van onze leden?

Om deelname een vruchtbare periode te laten zijn, is het belangrijk dat iedereen zich actief inzet. Tijdens onze algemene vergaderingen, maar ook door inzet in een commissie. Onze omgangsvormen zijn eerder sociaal en joviaal dan zakelijk, al kennen we ook formele momenten. Uiteraard staat respect voor anderen voorop en zijn we bereid de mening van anderen te horen, serieus te nemen en te toetsen aan onze eigen mening.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste leden. Laat je uitgebreid informeren door onze ledencommissie over de manier waarop de leden van JCI het Gooi met elkaar de vereniging een gezicht geven. Stuur hiervoor een e-mail naar bestuur@jcihetgooi.nl met je naam en telefoonnummer en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zijn JCI (Junior Chamber International) Nederland, een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen.