JCI het Gooi op bezoek bij de afdeling dermatologie van Tergooi

Onder de zonnebank voor vakantie zorgt ervoor dat je op vakantie minder snel verbrandt, feit of fabel?

JCI het Gooi kreeg gisteren een kijkje achter de schermen in het nieuwste ziekenhuis van Nederland: Tergooi in Hilversum. Ons eigen lid Laura Kienhorst werkt als dermatoloog in Tergooi en beantwoordde tijdens een interactieve presentatie de vraag ‘Wat doet een dermatoloog?’. Van eczeem tot huidkanker en van soa’s tot wratten, alles kwam voorbij.

Maar het bleef niet bij een hoorcollege, Laura had zelfs een practicum voor ons voorbereid. Als er weefsel is weggesneden, hoe hecht je de huid dan weer aan elkaar? Multitalent Joost Hilte had de eer om dit uit te proberen op een sponsje. Het ging hem goed af, zoals we van hem gewend zijn.

We sloten de avond af met een diner bij Sociëteit de Unie. Verder mochten we Jeroen Alma opnieuw verwelkomen als lid van JCI het Gooi, het was als vanouds gezellig.

Zou je het ook leuk vinden om een activiteit van JCI het Gooi bij te wonen? Stuur dan een mailtje naar bestuur@jcihetgooi.nl, dan maken we graag kennis met je.

O ja, het antwoord op bovenstaande vraag bleek een fabel. We willen Laura heel erg bedanken voor de leuke en inspirerende avond!