Business

Op zoek naar een zakelijk netwerk in het gooi? Een belangrijke pijler van JCI is Business. Naast gezellige en maatschappelijke activiteiten vinden kamerleden elkaar ook op zakelijk gebied. JCI het Gooi biedt leden dan ook een mooie gelegenheid om hun lokale zakelijke netwerk uit te breiden. De achtergronden van de leden van JCI het Gooi zijn erg divers, zoals bijvoorbeeld ondernemers, advocaten, consultants of managers.

Zakelijk netwerk in het Gooi

Naast het feit dat JCI-leden elkaar vinden op zakelijk gebied, heeft JCI het Gooi een breed netwerk van andere lokale clubs, professionals en ondernemers. Door middel van business borrels, diners en andere activiteiten kunnen leden van JCI het Gooi hun zakelijk netwerk verbreden. Daarnaast bezoek we als ook als club ook geregeld bedrijven. Op deze manier doen leden inspiratie op en leren we van organisaties in verschillende sectoren; van zakelijke dienstverlening tot warehouses voor supermarktketens en van advocatenkantoren tot mediabedrijven.

Landelijk en internationaal netwerk

JCI heeft niet alleen een zakelijk netwerk in het Gooi, maar biedt ook ruime gelegenheid om landelijk en internationaal je netwerk te vergroten. Lees hier meer over JCI Nederland en JCI Internationaal.

Wil je meer weten over zakelijk netwerken bij JCI het Gooi? Neem dan gerust contact met ons op of kom een keer bij langs bij een business event. Lees hier meer als interesse hebt om lid te worden van JCI het Gooi.

boot

Voor wie is JCI het Gooi?

JCI het Gooi is een netwerkvereniging voor ondernemende professionals tussen de 25 en 40 die wonen en/of werken in het Gooi.

Lid worden

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste leden. Laat je uitgebreid informeren door onze ledencommissie over de manier waarop de leden van JCI het Gooi met elkaar de vereniging een gezicht geven. Stuur hiervoor een e-mail met je CV, motivatie en mogelijke vragen die je hebt naar “bestuur@jcihetgooi.nl , dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.