Netwerk in het Gooi

Wil je je netwerk in het Gooi, in Nederland of internationaal uitbreiden? Dan ben je bij JCI het Gooi op de juiste plek.

Leden van JCI het Gooi

Leden van JCI vertegenwoordigen verschillende beroepsgroepen en functies. Ze zijn zelfstandig of in loondienst, ze komen uit het bedrijfsleven of de non-profitsector. Bovendien zijn het stuk voor stuk ondernemende mensen, ieder binnen zijn of haar vakgebied.

Lid zijn van JCI het Gooi biedt je de gelegenheid jezelf te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden. Dit kan op lokaal niveau, maar ook op nationaal en internationaal niveau.

Je kan het zo spannend maken als je zelf wil. Om een paar voorbeelden te noemen van ″het heel gek maken″: tot onze wereldwijde oud-leden behoren mensen (in hun jonge jaren) als Kofi Annan, Richard Nixon, Jacques Chirac en Bill Clinton. Dichter bij huis is Freddie Heineken een mooi voorbeeld. JCI is namelijk niet zo maar een organisatie.

Wat verwachten wij van onze leden?

Om deelname een vruchtbare periode te laten zijn, is het belangrijk dat iedereen zich actief inzet. Tijdens onze algemene vergaderingen, maar ook door inzet in een commissie. Onze omgangsvormen zijn eerder sociaal en joviaal dan zakelijk, al kennen we ook formele momenten. Uiteraard staat respect voor anderen voorop en zijn we bereid de mening van anderen te horen, serieus te nemen en te toetsen aan onze eigen mening.

Lees hier meer over lid worden bij JCI ‘t Gooi!

boot

Voor wie is JCI het Gooi?

JCI het Gooi is een netwerkvereniging voor ondernemende professionals tussen de 25 en 40 die wonen en/of werken in het Gooi.

Lid worden

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste leden. Laat je uitgebreid informeren door onze ledencommissie over de manier waarop de leden van JCI het Gooi met elkaar de vereniging een gezicht geven.