Trainingen in het Gooi

Ben je op zoek naar trainingen in het Gooi? JCI is één van de grootste netwerken ter wereld met als voornaamste doel de persoonlijke ontwikkeling van haar leden. Onder het motto:“Learning by doing!”

JCI biedt ontwikkeling, netwerk en fun. Op persoonlijk, maatschappelijk en professioneel gebied. JCI biedt de mogelijkheid verschillende mensen te ontmoeten die allen gedreven zijn, met ambities op verschillende gebieden. Vaardigheden versterken we door trainingen en workshops te volgen, elkaar te ontmoeten, aan te moedigen en te ondersteunen in een informele sfeer. Wij organiseren feesten en etentjes en initiëren nieuwe ideeën en projecten. Kortom een goede mogelijkheid naar elkaar te luisteren en van elkaar te leren.

Tijdens onze maandelijkse ALV bijeenkomsten in Hilversum, ontvangen wij regelmatig sprekers en workshops. Die ons inspireren, leren, inzicht geven, vaardigheden bijbrengen en meenemen in de wereld van nu en de toekomst.

boot

Voor wie is JCI het Gooi?

JCI het Gooi is een netwerkvereniging voor ondernemende professionals tussen de 25 en 40 die wonen en/of werken in het Gooi.

Lid worden

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste leden. Laat je uitgebreid informeren door onze ledencommissie over de manier waarop de leden van JCI het Gooi met elkaar de vereniging een gezicht geven. Stuur hiervoor een e-mail met je CV, motivatie en mogelijke vragen die je hebt naar “bestuur@jcihetgooi.nl , dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.