lokaal maatschappelijk

Maatschappelijke activiteiten in het Gooi

JCI het Gooi is met haar leden sterk maatschappelijk gericht. Elk jaar organiseren we één hoofd activiteit ten behoeve van een goed doel uit onze lokale omgeving. Daarnaast zijn er nog kleinere, jaarlijks terugkerende, activiteiten voor bijvoorbeeld Sherpa in Hilversum, zorgcentrum Amaris in Hilversum, Sinterklaas Bestaat voor regio het Gooi. Onze DuckRace hebben we ontwikkeld voor Stichting Papageno in Laren. Een prachtige opbrengst heeft dat toen opgeleverd. Onze DuckRace was zo succesvol, dat die nu vaker wordt ingezet voor ook andere goede doelen elders in het land.

We zijn niet alleen gericht op het werven van donaties maar vooral in het organiseren van activiteiten hiervoor of nieuwe concepten te bedenken. Elk lid geeft er z’n eigen invulling aan, daar waar hij/zij eigen talent in heeft.

Wij gaan voor lokale impact. Doe je mee?!

Sinterklaas bestaat

Sinterklaas bestaat

Omdat niet alle gezinnen genoeg geld hebben voor sinterklaascadeautjes, helpt JCI gezinnen die onder de armoede grens leven.

Duckrace

Duckrace

Op zoek naar een zakelijk netwerk in het gooi? JCI het Gooi biedt leden een mooie gelegenheid om hun lokale zakelijke netwerk uit te breiden.

Rolstoel duwen

Rolstoel duwen

Elk jaar op 4 mei duwen we tijdens dodenherdenking de bewoners van zorgcentrum Amaris in Hilversum naar de centrale ceremonie.

.

boot

Voor wie is JCI het Gooi?

JCI het Gooi is een netwerkvereniging voor ondernemende professionals tussen de 25 en 40 die wonen en/of werken in het Gooi.

Lid worden

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste leden. Laat je uitgebreid informeren door onze ledencommissie over de manier waarop de leden van JCI het Gooi met elkaar de vereniging een gezicht geven.