Internationaal

JCI International is verspreid over 116 landen met 170.000 leden en daarmee een groot internationaal netwerk waar jij direct aan verbonden kan zijn!

ALs je lid bent van JCI ‘t Gooi kan je namelijk deelnemen aan de internationale evenementen en trainingen. Internationale bijeenkomsten zoals de Europese conferentie in Riga, het wereldcongres in Goa en ook de Global Partnership Summit bij de VN in New York zijn hiervoor mooie kansen. Daarbij staan we actief stil bij de bijdrage aan activiteiten met impact gerelateerd aan de Sustainable Development Goals.

Fantastisch qua ervaring en persoonlijke ontwikkeling, maar vooral ook om internationaal een netwerk op te bouwen.

boot

Voor wie is JCI het Gooi?

JCI het Gooi is een netwerkvereniging voor ondernemende professionals tussen de 25 en 40 die wonen en/of werken in het Gooi.

Lid worden

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste leden. Laat je uitgebreid informeren door onze ledencommissie over de manier waarop de leden van JCI het Gooi met elkaar de vereniging een gezicht geven. Stuur hiervoor een e-mail met je CV, motivatie en mogelijke vragen die je hebt naar “bestuur@jcihetgooi.nl , dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.